TOBB Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.

• 16.04.2015

Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu 14/04/2015 Salı günü Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir İş Geliştirme Merkezi (İşgem) ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ve Kütahya Kadın İş Geliştirme Merkezi (Kişgem) ziyaretleri gerçekleştirdi.
    KGK İcra Kurulu Başkanı Hülya ESEL, Bşk. Yrdları Mualla Yelken ve Filiz EĞİLMEZ, Üye Emine KAPLAN, Üye Fatma Yücel’in katıldığı ziyaretlerin sabah programında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti gerçekleştirildi. Akabinde Kütahya Kişgem ziyareti gerçekleşti.
    Öğleden sonraki programda ise Eskişehir Ticaret odası ve yine akabinde Eskişehir İşgem ziyareti gerçekleşti.
    Gerçekleştirilen nezaket ziyaretlerinde KGK başkanları ve oda yöneticileri ile görüşmeler yapılarak 3 ilin belirli aralıklarla toplantılar düzenlemesine karar verildi ve hediyeleri takdim edildi.
    İşgem ziyaretlerinde işyerleri ziyaret edilip çalışmalar yerinde izlendi ve ilimizde uygulanması için izlenilecek yol ve yöntemler için fikir alışverişinde bulunulup yine hediyeleri takdim edildi.

• TOBB Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.