Bilecik TSO 04 no’lu İnşaat Grubu Meslek Komitemizden Tebrik Ziyaretleri

• 08.06.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası bünyemizde bulunan 04 no’lu inşaat Grubu Meslek Komitesi Üyeleri; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan ÖZTÜRK, Meclis Üyelerimiz, Bahattin BARAN ve Hanifi ÇELİK, Meslek Komitesi Üyelerimiz, Güven ALTINKILIÇ ve Kazım YILDIZ, Bilecik Belediyesinde yeni görevlerine atanan, Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Yaşar KÜLHAN, İmar Müdürü İnşaat Mühendisi Mustafa Ergin GÜNDÜZ ve Fen İşleri Müdürü Gökhan ÖZDEMİR’ i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette ilgili sektördeki üyelerimizin çalışma ve faaliyetleri esnasında yaşadığı sorunlar ve talepleri iletilerek çözüm önerileri hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ziyaretin sonunda heyetimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, misafirperverliklerinden ve değerli desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik TSO 04 no’lu İnşaat Grubu Meslek Komitemizden Tebrik Ziyaretleri