• 02.06.2023
Odamız bünyesinde bulunan 02 no’lu Madencilik ve Taş Ocakçılığı Grubu Meslek Komitesi Mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Komite Başkanı Nurtaç AKGÖZ, Başkan Yardımcısı Feyzullah DURAN, Meslek Komitesi Üyeleri; Hakkı AYNUR ve Ticaret Sicili Müdürü Yard. Seda YALÇINKAYA katıldı.

02 no’lu Madencilik ve Taş Ocakçılığı Grubu MK. Başkanı Nurtaç AKGÖZ Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda: Sektördeki güncel konular masaya yatırılarak, yaşanılan sorunlar, çözüm önerileri belirlenerek görüş alış verişinde bulunuldu.
Toplantı gündemdeki konuların görüşülmesi ile son buldu.
  • Odamız Bünyesinde Bulunan 02 no’lu Madencilik ve Taş Ocakçılığı Grubu Meslek Komitesi Mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.