• 30.01.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan, 03 no’lu İmalat Sanayi Grubu Meslek Komitesi Ocak ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Meclis Başkanı Şermin KAHRAMAN’ın katılımıyla, 03 no’lu Meslek Komitesi Başkanı Aydın AVCI, Başkan Yardımcısı İbrahim BİLDİLER, Meslek Komitesi Üyeleri ; Belkiya ALTINTOP, Enver Sedat ERŞAN, Filiz ŞADOĞLU ve Hüseyin YILMAZ katıldı.
03 no’lu İmalat Sanayi Grubu MK Başkanı Aydın AVCI Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; MK. Yetki ve görevlendirilmelerinin yapılmasının ardından diğer gündem maddeleri görüşüldü.

• Bilecik TSO 03 No'lu "İmalat ve Sanayi Grubu" Meslek Komitesi Ocak Ayı Olağan Toplantısı yapıldı