Halkın Esnafı Lansman Törenine Katıldık

• 29.01.2023
Bilecik Belediyesinin projesi  “Halkın Esnafı” Lansman Törenine Odamızı temsilen Meclis Başkanımız Şermin KAHRAMAN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan ÖZTÜRK katılım sağladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’nun da katılım sağladığı proje lansman toplantısında proje hakkında bilgiler verildi. Başkan Yardımcımız Ercan ÖZTÜRK lansman toplantısından sonra İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU ile Bilecik ve Ticaret hakkında kısa bir sohbet ettiler.
Misafirperverliklerinden dolayı Bilecik Belediye Başkan V. Sn. Melek Mızrak SUBAŞI’na ve teşekkür ederiz.
  • Halkın Esnafı Lansman Törenine Katıldık