Ayde Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Osmaneli Organize Bölgesinde Güneş Enerji Paneli üretim tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

  • 12.09.2022
  • BilecikTSO
Ayde Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerine ek yatırımlarından olan Güneş Enerjisi Paneli üretim tesisinin temel atma töreni; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Hasan Büyükdede, Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Keskin ve il Protokolümüzün katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Gerçekleşecek, Güneş enerji paneli üretim tesisleri ilimize, Ülkemize büyük değer katacaktır. Ayde Alüminyum Firma sahibi Doğan Zaimoğlu’na değerli yatırımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunar, Yeni tesislerin memleketimize hayırlı olmasını dileriz.

  • Ayde Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Osmaneli Organize Bölgesinde Güneş Enerji Paneli üretim tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi.
  • Ayde Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Osmaneli Organize Bölgesinde Güneş Enerji Paneli üretim tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç