• 12.05.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası, 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi tarafından Mayıs ayı genişletilmiş sektör toplantısı gerçekleşti.

Bilecik TSO Meclis ve Komite Üyesi Ercan Öztürk’ün koordinasyonunda gerçekleşen toplantıya, İnşaat Meslek Komitesi Üyeleri, Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği, Yapı denetim firmaları, Bilecik Müteahhitler Derneği, Mimar ve Mühendislik Firmaları, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz katılım sağladı.

Gerçekleşen toplantıda, Yapı kullanım izin belgeleri, Proje değişikliklerinde yaşanılan sıkıntı ve beklentiler, Ruhsat Harç bedelindeki yükseklik ve düzenleme talebi, ayrıca yaşanılan sıkıntılar ön plana çıkarılarak tespit edildi. Toplantı sonunda heyet Bilecik Belediye Başkan vekili Sayın Melek Mızrak Şubaşı’nı makamında ziyaret ettiler.

Heyetimiz, Makamında Bilecik Belediye Başkan Vekili Sayın Melek Mızrak Subaşı’na hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar dilediler. Ziyaret sonrasında, toplantıda öne çıkan konu başlıklarını içeren sunum dosyasını kendisine ilettiler.

• 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi tarafından Mayıs ayı genişletilmiş sektör toplantısı gerçekleşti