• 06.01.2022
Bilecik Gençlik Spor il Müdürlüğü Judo Antrenörü Serkan Can beraberinde judo takımı sporcuları aileleriyle birlikte Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin’i ziyaret ettiler.

Judo Antrenörü Serkan Can ve “JUDO “ dalında Ülkemizde düzenlenen Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda ilimizi başarı ile temsil eden, Sınav Koleji Öğrencisi Ahmet Özkan, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Can Erhan, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Kaplan, İbn-i Sina mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Haticenur Göktaş,15 Temmuz Şehirler Anadolu Lisesi Öğrencisi Sude Nur Yılmaz ve Haymeana Kız Meslek Lisesi Öğrencisi Şevval Yağmur Tunca’yı Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin toplantı salonunda ağırladı.

Bilecik TSO Başkanı Keskin, Dallarında başarılı olarak çok sayıda madalyalarla ziyaretime gelen sevgili öğrencilerimiz ve Judo Antrenörü Serkan Can hocamızın başarılarından duyduğum gururu özellikle belirtmek isterim. Ayrıca kendilerini ayrı ayrı tebrik ederek, takdire şayan çalışmalarının devamını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi böylesine aktif başarılı görmek bizlere büyük mutluluk vermektedir.
Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak olmaları için sportif ve kültürel etkinliklere teşvik edilmesinin gerektiğini kaydeden Keskin, başarılı çalışmalara imza atarak amaçları milli takımda yer almak olan sporcularımızın hedefleri İlimizi Ülkemizi Ulusal ve Uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek, kendilerine gerekli desteğin verilmesinin şart olduğunu belirterek, eğitim ve spor alanında başarılı olan öğrencilerimizin her daim yanlarında olduklarının altını çizdi.

• JUDO'da Çok Sayıda Madalya Kazanan Sporcular Bilecik TSO Başkanı Keskin'i ziyaret etti