BEBKA Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bursa'da Gerçekleştirildi

• 21.12.2021
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi.

BEBKA Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT’ın Yönetim Kurulu Başkanlığında, Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ, Bilecik Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman YILMAZ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim BURKAY, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN ve BEBKA Genel Sekreteri Muhammed Zeki DURAK katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Bursa Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü ve BEBKA yeni hizmet binasında incelemelerde bulunuldu.
  • BEBKA Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bursa'da Gerçekleştirildi