Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez' le STK toplantısı gerçekleştirildi.

• 11.09.2021
Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez, Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Milletvekili Selim Yağcı, Konak Cafe&Restorant’ta Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantısı gerçekleştirdiler.
Toplantıya, İl Protokolü Üyeleri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası; Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Öztürk ve Orhan Şişman, Meclis Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu, Meclis Üyeleri Mehmet Ergün ve Yüksel Gökçedağ ile Genel Sekreter Doğan Gürkan Akyol katıldı.
Bakanlarımız Çavuşoğlu ve Dönmez, İlimizin bölgedeki ihtiyaç ve beklentileri hakkında bilgiler aldı. Hayata geçecek proje ve yatırımlar hakkında ilgili Sivil Toplum Kuruluşu yetkililerine bilgi verdiler.
  • Dışişleri Bakanı  Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez' le STK toplantısı gerçekleştirildi.