• 21.06.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Yeni Tesis-Fabrika ziyaretleri kapsamında, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan YILDIRIM, İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ ve AK Parti merkez İlçe Başkanı Nail ÖZTÜRK, ile birlikte İlimiz 2. Organize Bölgesinde faaliyetlerine başlayacak olan KARESİ HOLDİNG Genel Müdürü Sayın Kenan KAYA’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

TSO Başkanı KESKİN, “Karesi Holding Genel Müdürü Sayın Kenan KAYA’ya İlimizde gerçekleştirdikleri yatırım ve oluşturdukları istihdam nedeniyle teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bilecik’imize yatırım ve istihdam anlamında değer katan Sanayicilerimizin daima yanlarında olduklarını sözlerinde belirtti.”

• BİLECİK 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YENİ FAALİYETLERİNE BAŞLAYAN "KARASİ HOLDİNG" TESİSLERİNE ZİYARET