Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi 9.Sınıf Genç-Bizz Proje Grubu öğrencileri ziyaretimize geldi

• 22.04.2021
Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl AĞDAĞ beraberinde 9.Sınıf Genç-Bizz Proje Grubu öğrencileri ile birlikte Yönetim kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN’i ziyaret ettiler.
Bilecik TSO Meclis Toplantı Salonunda; Genç-Bizz Proje grubu öğrencileri kendileri tarafından tasarlanan ‘MANGAL’ projeleri’nin tanıtımı hakkında sunum gerçekleştirdi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, “Oda olarak bu tür çalışmalara imza atan değerli öğrencilerimizin yanında olduklarını dile getirerek, Gençlerimizin günlük hayatımıza dair projeleri bizleri umutlandırıyor ve gururlandırıyor” diye konuştu.
  • Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi  9.Sınıf Genç-Bizz Proje Grubu öğrencileri ziyaretimize geldi