Ramazan ayında ulaştırdığımız gıda yardımı paketlerinin dağıtımına başlandı

  • 12.04.2021
  • BilecikTSO
Her yıl Odamız ve TOBB katkıları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayında ulaştırdığımız gıda yardımı paketlerinin dağıtımına Ramazan ayı öncesi başlandı.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN; ‘’ Bu yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere Erzak Paketi dağıtımına başlamış olup bu kapsamda 800 aileye gıda yardımlarının ulaştırılmasına özen gösteriyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun her zamankinden fazla hissedildiği bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmekten mutluluk duymaktayız. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında bizlere desteğini esirgemeyen TOBB. Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU başta olmak dağıtımda emeği geçen Yönetim Kurulumuza, Meclis üyelerimize, Oda personellerimize teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik dayanışma içerisinde tüm üyelerimize vatandaşlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan ayı diliyorum.” dedi
  •  Ramazan ayında ulaştırdığımız gıda yardımı paketlerinin dağıtımına başlandı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç