Etkili Sunum Teknikleri Yarışması

• 17.06.2020

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından düzenlenen Girişimci Adımlar Yetkin Eller – GAYE” programı kapsamında “Etkili Sunum Teknikleri” yarışmasında Bilecik ilinde dereceye girenler, Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün teşrifleriyle gerçekleşen jüri değerlendirmesi belli oldu.

Meslek lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen “Etkili Sunum Teknikleri” yarışması finali jüri üyeliklerini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bilecik İk11 Platformu Başkanı Halil Altınay yaptı.

Meslek Liseli öğrenciler, aldıkları eğitimler sonrası geliştirdikleri fikirleri sunum haline getirip jüri heyetine sundular. Programın sonunda başarılı öğrenciler ödüller kazandı.

• Etkili Sunum Teknikleri Yarışması