• 20.02.2020

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKiN, beraberinde Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Sn.Halil ELDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Sayın Bakanımıza İlimizin sosyal ve ekonomik durumu ve Odamız faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Sağlık Bakan Yardımcısı Sn. Halil ELDEMİR tarafından Sağlık Bakanlığınca ilimizde yapımı devam eden Bilecik ve Bozüyük Devlet Hastaneleri ve Çin Halk Cumhuriyetinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgını ve Sağlık Bakanlığımızca alınan tedbirler konusunda katılımcılara bilgi verildi.

Sağlık Bakan Yardımcımız ve Hemşehrimiz Sn. Halil ELDEMİR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden ötürü tüm katılımcılara teşekkür etti.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELERİ SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI SN.HALİL ELDEMİR’İ ZİYARET ETTİ