Etkili Sunum Teknikleri Konulu Eğitim Düzenlendi

• 17.02.2020

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)’nın “Girişimci Adımlar Yetkin Eller – GAYE” programı kapsamında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen, “Etkili Sunum Teknikleri” konulu eğitimine öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen 'Geleceğim Mesleğim' teması kapsamında Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından yürütülen “Girişimci Adımlar Yetkin Eller – GAYE” programında öğrencilere “Etkili Sunum Teknikleri” eğitimine başlandı.

• Etkili Sunum Teknikleri Konulu Eğitim Düzenlendi