Tatvan TSO Odamızı ziyaret etti

• 13.12.2019

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal ADABAĞ , Bilecik TSO' ya nezaket ziyaretinde bulundu. Tatvan TSO Başkanı Sayın ADABAĞ, Bilecik TSO Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Oda Genel Sekreteri Özgür ERDEM tarafından karşılandı.
Ziyarette her iki odanın çalışma faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunularak, ortak hareket edebilecek alanlar değerlendirildi. Bilecik TSO Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Tatvan TSO Başkanı Sayın ADABAĞ’ ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek plaket takdiminde bulundu. Ziyaretlerinde dolayı teşekkürlerini iletti.

• Tatvan TSO Odamızı ziyaret etti