• 09.12.2019

Bilecik İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail ÇATAKLI ve Bilecik Valisi Bilal ŞENTÜRK tarafından İzleme ve Değerlendirme Sistemi Projesi (İZDES -2) kapsamında Başta Emniyet, asayiş olayları olmak üzere terörle mücadele, trafik, uyuşturucu, göç, afet ve acil durumlar başlıklarında toplantı düzenlendi.
Toplantıya, İçisleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail ÇATAKLI, Bilecik Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK , Resmi Kurum temsilcileri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

• İzleme ve Değerlendirme Sistemi Projesi (İZDES -2) kapsamında toplantıya katıldık