• 09.12.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Vezirhan Beldesi Belediye Başkanı Sayın Hüseyin OCAK, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Osman Doğan ŞAHLAN’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette odaların ortak hareket edebileceği alanlar değerlendirilerek, işbirliği halinde hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Isparta TSO Meclis Başkanı Sayın Osman Doğan ŞAHLAN’a nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

• Başkanımız Şükrü KESKİN Vezirhan Belediyesi ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti