İnşaat Meslek Komitesi üyeleri Bilecik Belediye Meclisini ziyaret etti

• 09.12.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Meslek Komitesi üyeleri Bilecik Belediye Meclis’inin Perşembe günü gerçekleşen Meclis toplantısına katıldı.
Toplantıya Meclis Üyelerimiz; Abdülselam AĞDAĞ, Ercan ÖZTÜRK, Bahattin ÜSTÜN, ve İnşaat Komitesi üyeleri İsmail Ercan BUZCU, Ufuk AYKAÇ, Bahattin BARAN katıldı.
İnşaat Komitesi üyeleri Meclis toplantısı sonunda Belediye Meclis Üyelerine hayırlı olsun dilekleri ile çalışmalarında başarılar diledi. Dünya Kadın Hakları günü dolayısıyla bayan Meclis üyelerinin gününü kutladılar. Sonrasında Belediye Başkan Vekili Sayın Semih TUZAK ve Meclis üyeleri ile birlikte sektörün beklenti ve talepleri istişare edildi.

• İnşaat Meslek Komitesi üyeleri Bilecik Belediye Meclisini ziyaret etti