BİLECİK TSO İNŞAAT MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

• 05.07.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 4 no’lu İnşaat Meslek Komitesi tarafından Kamu Kurumu yetkilileri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının ilgili temsilcilerinin katılımıyla “İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI” düzenlendi.
Bilecik TSO’da düzenlenen İnşaat Sektörü İstişare toplantısı; Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü Muharrem DUMANSIZOĞLU, Belediye Meclis Üyesi Muharrem TÜFEKÇİOĞLU, Bilecik Belediyesi Teknik Danışmanı Rafet ÖZBEK, İmar Bölümü Şefi Halit DOĞAN, Bilecik TSO Meclis Üyeleri Ercan ÖZTÜRK, Bahattin ÜSTÜN, İnşaat Komitesi Üyesi Selçuk BEGEÇ, Mimarlar Odasından-Mimar Ufuk AYKAÇ, Bilecik Müteahitler Derneği (BİMDER) Başkanı Mehmet YAĞIZ, Dernek Üyesi İbrahim ULUDAĞ, Makine Mühendisleri Odasından Mehmet Yener AKDOĞAN, Bilecik Yapı Denetim Ltd.Şti.Betül KAYA, ZC Mühendislik İsmail Ercan BUZCU, Erol Yapı Sadık EROL’un katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda sektörü ilgilendiren mevzuatlarda meydana gelen değişiklikler istişare edildi.Ekonomide önemli bir yer tutan İnşaat sektörünün İlimizde gelişimi ve Planlı Şehirleşme anlamında yapılması gereken faaliyetler görüşüldü.

• BİLECİK TSO İNŞAAT MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ