Bilecik TSO Bilecik Belediyesini Ziyaret Etti.

• 09.05.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Meslek Komitesi, Bilecik Belediye Başkanı Sn. Semih ŞAHİN ve Belediye Başkan Yardımcıları Melek SUBAŞI ve Ahmet GÜRSES’i ziyaret etti.
Bilecik TSO Meclis Üyeleri Ercan ÖZTÜRK ve Bahattin ÜSTÜN, İnşaat Komitesi Başkan Yardımcısı Bahattin BARAN ve İnşaat Komitesi Üyesi Selçuk BEGEÇ’ten oluşan heyet , Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarına yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
Görüşmelerde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Bilecik TSO üyelerinin talep ve beklentileri istişare edildi. Sektörün gelişmesi anlamında yapılabilecek faaliyetler görüşüldü. Bilecik Belediye Başkanı Semih ŞAHİN ve Başkan Yardımcıları Ahmet GÜRSES ve Melek SUBAŞI ziyaretlerinden dolayı Bilecik TSO İnşaat Komitesine teşekkür ederek ziyaretlerden duydukları memnuniyeti iletti.

• Bilecik TSO Bilecik Belediyesini Ziyaret Etti.