Hindistan Ticaret Heyeti

  • 25.03.2015
  • BilecikTSO

 Ekonomi Bakan Yardımcısı Sayın Adnan YILDIRIM başkanlığında, Bakanlığımız koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda, 06-09 Nisan 2015 tarihlerinde, Hindistan'ın Mumbai şehrine yönelik olarak bir Ticaret Heyeti programı gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

     Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Hindistan'da pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete Gıda (konserve gıda ve içecekler, bisküvi, şekerli ve çikolatalı mamuller. makarna. zeytinyağı, kuru ve sert kabuklu meyveler), Demir Çelik. Doğal Taş, Maden ve Mineraller, Kirnyevi Maddeler (tekstil kimyasalları, ilaç sanayisi hammaddeleri), İnşaat Malzemeleri (seramik, f'ayans, banyo takımları), Otomotiv ve Yan Sanayi, Makine ve Aksamları (tekstil ve gıda makineleri, takım tezgahları pompa ve kompresörler), Mobilya, Ağaç Mamulleri (kağıt peçete, havlu vb.) sektörleri olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarız iştirak edebilecektir.

     Ticaret Heyeti Programı kapsamında. Türkiye'den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımlarıyla düzenlenecek iş forumlarının yanı sıra, Türk ve söz konusu ülkedeki girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, bahse konu Program. gerek anılan pazarlara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

     Hindistan Ticaret Heyeti Programına katılmak isteyen firmalarımızın 27 Mart 2()15 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda irtibat bilgileri yer alan Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Genel Sekreterliği'ne başvurmaları gerekmektedir.

Duyuru için başvuru linki: http://goo.gl/HucDWW
Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB)
Efe Fırat (Uzman Yrd.) Tel:02324886138
E-Posta: efe.firat@egebirlik.org.tr
 

  • Hindistan Ticaret Heyeti

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç