Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı

  • 25.03.2015
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, İstanbul Ticaret Odası tarafından 1999 yılından itibaren hedef bölgelerin ekonomi merkezlerinde Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, söz konusu fuarlar zincirinde Bosna Hersek'in ayrı bir öneme sahip olduğu, 2003, 2005, 2007, 2009, 2012 yıllarında
İstanbul Ticaret Odasınca Bosna Hersek'te 5 defa Türk Ürünleri Fuarı düzenlendiği belirtilmektedir.
Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı'nın 14-17 Mayıs 2015 tarihlerinde, Saraybosna İş Forumu ile eş zamanlı olarak Saraybosna'da gerçekleştirileceği, Saraybosna İş Forumu'nun uluslararası katılımcıları ile Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı iştirakçileri arasında ikili görüşme organizasyonlarının da düzenleneceği belirtilmektedir.
12 m2'lik stand ile katılım bedelinin 3312 Euro olduğu, katılım bedeline stand inşaatı,
nakliye, gümrük, sigorta, aydınlatma, yurtdışı tanıtım hizmetleri ve profesyonel ikili görüşmelerin düzenlenmesinin de dahil olduğu ifade edilmektedir. Aynı zamanda fuarın T.C. Ekonomi Bakanlığı devlet desteği kapsamında olduğu ve toplam katılım bedelinin ve bir firmadan iki temsilcinin ekonomi sınıfı uçak biletinin %50'sinin geri ödeme işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği bildirilmektedir.
Fuara katılım için, TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) 'Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları - Yurt Dışı Etkinlikler' bölümünde yer alan sözleşmesinin doldurularak, İstanbul Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi (Tel: 021245561 11 - sibel.tayanc@ito.org.tr / aylin.odabas@ito.org.tr) beklenmektedir.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç