BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI PERSONEL ALIM İLANI

• 16.03.2015

Odamızda Araştırma Memuru olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen şartlarda 1 (bir) personel alımı yapılacaktır.
Başvuru şartlarını taşıyan adayların 27 Mart 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar istenilen evraklarla birlikte Odamıza şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adaylarda Aranacak Şartlar;
- En az 4 yıllık üniversite mezunu olmak (örgün öğrenim),
- Proje Yönetimi alanında bilgi sahibi olmak (Tercihen),
- Yüksek Lisansını tamamlamış olmak (Tercihen),
- En az orta düzeyde yabancı dil (İngilizce)bilmek,
- MS Office yazılımlarına hakim olmak ve iyi derecede bilgisayar kullanabilmek,
- Kamu haklarından yoksun bulunmamak,
- Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı suçtan dolayı hapis cezasıyla hükümlü bulunmamak.
- Askerlikle ilgisi olmamak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetlerini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,
- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.
- Odadan iki defadan fazla istifa suretiyle ayrılmış olmamak,
- Odadan, daha önce, işine cezaen son verilmek suretiyle çıkartılmış olmamak.

Başvuruda İstenilen Belgeler;
1. Özgeçmiş,