BEBKA 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI & PROJE DESTEK OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

• 02.03.2015

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından açıklanan 2015 yılı Mali Destek Programları Proje Teklif Çağrısı kapsamındaki: Kırsalda Ekonomik Kalkınma (Kar Amacı Güden Kuruluşlara Yönelik), Kırsalda Ekonomik Kalkınma (Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik) ve Sağlık Turizminin Geliştirilmesi konu başlıklarında proje hazırlamak ve proje fikirlerini geliştirmek isteyen siz değerli üyelerimiz için uzmanlardan oluşan bir heyet ile “Proje Danışma Ofisi” oluşturuldu.

3 Mart 2015 Salı günü saat 09:30’da Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan “BEBKA 2015 Yılı Mali Destek Programları ve Bilecik TSO Proje Destek Ofisi” bilgilendirme toplantısına teşriflerinizi bekler, Saygılar sunarız.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

• BEBKA 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI  & PROJE DESTEK OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI