ANUGA FOOD TECH 2015 ULUSLAR ARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI BAŞVURULARI BAŞLADI

• 13.02.2015

24 – 28 Mart Tarihleri arasında Almanya’nın Köln Şehrinde düzenlenecek olan ULUSLAR ARASI ANUGA FOOD TECH GIDA VE GIDA İŞLEME FUARI’na Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak ziyaret planlanmakta olup, katılmak isteyen üyelerimiz için başvurular alınmaya başlanmıştır.

5 Gece 6 gün sürmesi planlanan yurt dışı seyahat programımız tahmini olarak 1.050 - 1200 Euro bedelle gerçekleşecek olup, KOSGEB tarafından % 50 oranında (2.000 TL’ye kadar) desteklenecektir.

Yurt dışı seyahat programımıza katılmak isteyen üyelerimizin 20.02.2015 Cuma günü saat 17:00’ye kadar Odamızla irtibata geçmesi önemle rica olunur.

KOSGEB Yurt Dışı Fuar Destekleriyle ilgili detaylı bilgiye "Bağlı Dosyalar" bölümünden ulaşabilirsiniz.

Annuga Fuarı Tanıtım filmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

• ANUGA FOOD TECH 2015  ULUSLAR ARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI  BAŞVURULARI BAŞLADI