Light Building 2022 Fuarı

• 17.09.2021
TOBB’ dan Odamıza intikal eden yazıda; Frankfurt/ Almanya'da iki yılda bir düzenlenen Light+Building Fuarı Türkiye Milli İştiraki'nin, 2018 yılı itibariyle İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirildiği belirtilmiştir.
Söz konusu fuarın bu yıl da 13-18 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve Türkiye Milli İştiraki Organizasyonu m" kanlım bedelinin, tüm ana hizmetler dahil 5.760 TL olduğu açıklanmıştır.
Fuar tanıtım broşürü, katılım sözleşmesi ve konu hakkında İstanbul Ticaret Odası'nda görevli yetkililerinin iletişim bilgileri ekte sunulmaktadır. İlgili üyelerimize saygı ile duyurulur.
  • Light Building 2022 Fuarı