UFUK AVRUPA PROGRAMI TANITIM ETKİNLİĞİ

  • 27.04.2021
  • BilecikTSO
Sayın Üyemiz; TOBB' dan Odamıza gelen yazıda; Ufuk Avrupa Programının kültür, yaratıcılık ve kapsayıcı toplumlar alanındaki 2021-2027 dönemindeki ilk proje teklif çağrılarının önümüzdeki haftalarda açılması beklendiği bildirilmiştir.
Söz konusu çağrılar kapsamında, temel araştırma projelerinden pazara açılma ve ticarileşmeye kadar, tüm aşamalardaki teknoloji geliştirme faaliyetleri destekleneceği, bu kapsamda araştırmacılar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, erken aşama teknoloji tabanlı girişimler, kamu kurumları, KOBİ'ler ve firmalar program çağrılarına başvuru yapabileceği ifade edilmiştir.
Bu çerçevede, 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14.30'da Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam'ın açılış konuşmacısı olarak yer alacağı ve kültür, yaratıcılık ve kapsayıcı toplumlar alanındaki desteklerin tanıtılacağı çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirileceği iletilmiştir.
Ufuk Avrupa Programına ilişkin genel ve alan özelinde sunumlar gerçekleştirileceği söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu  https://www.ab.gov.tr/52518.html adresinde yer almaktadır.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç