Avrupa İşletmeler Ağı Bilgilendirme Toplantısı

  • 18.09.2020
  • BilecikTSO

Eskişehir Sanayi Odası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 11:00’da online olarak ZOOM programı üzerinden Avrupa İşletmeler Ağı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılım ücretsiz olup kayıt için https://bit.ly/3iCU9xB linkine tıklayarak kayıt olmanız gerekmektedir. Bağlantı adresi, kayıt esnasında belirttiğiniz mail adresine daha sonra gönderilecektir.
Avrupa İşletmeleri Ağı
Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network), 2015 yılından bu yana Eskişehir Sanayi Odası’ndaki merkezi ile bölgedeki firmalarımıza hizmet veren, 60’dan fazla ülkede 3.000’den fazla uzmanın çalıştığı, firmalarımıza bu ağ sayesinde doğru bilgi ve müşteriye ulaşma fırsatı sağlayan dünyanın en büyük iş ağlarından biridir. Eskişehir, Kütahya ve Bilecik illerindeki firma, start-up, üniversite ve kurumlara hizmet veren Avrupa İşletmeler Ağı, firmalarımızın uluslararası pazarlara açılma, yabancı ortaklarla ticari ve teknolojik iş birlikleri kurmalarına, uluslararası projelerde ortak bulmalarına ve know-how paylaşımlarına destek olmaktadır. Avrupa İşletmeler Ağı bilgilendirme toplantısında;
-Avrupa İşletmeler Ağı nedir?
-Firmalara, Start-uplara, Üniversitelere sunduğu hizmetler nelerdir?
-İhracata nasıl katkıda bulunmaktadır?
-Bu ağa nasıl dahil olunur?
-Ticari ve Teknolojik İş Birliğine katkıları nelerdir?
Sorularına yanıt verilecektir.

 

  • Avrupa İşletmeler Ağı Bilgilendirme Toplantısı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç