Tedarikçi Semineri

• 28.11.2019

Sayın Üyemiz; TOBB’dan Odamıza intikal eden Tedarikçi Semineri hakkındaki yazı aşağıdaki gibidir.
Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi' nde yerli katkının arttırılması çalışmaları kapsamında, 6 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası' nda "Tedarikçi Bilgilendirme Semineri" düzenleneceği bildirilmekte, seminerin hitap ettiği işletmelerin makine, elektrik- elektronik, inşaat alanlarında faaliyet gösteren, tercihen daha önce enerji sektöründe deneyimi olan işletmeler olduğu ifade edilmektedir.
Seminer ile ilgili program ve detaylar ekte gönderilmektedir. Seminere katılım sağlayacak üyelerin http://www.iso.org.tr/seminer internet adresinden CVEN0919 referans kodu ile "Akkuyu Nükleer Güç Santralleri İhale Şartları Toplantısı" için kayıt yapmaları gerekmektedir. Bilginize.

• Tedarikçi Semineri