Tarımda Gelecek Vizyonu ve Akıllı Köy Uygulamaları Semineri

  • 06.11.2019
  • BilecikTSO

Sayın Üyemiz; 12 Kasım 2019 Salı günü saat 14:00 de, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında, dünyanın ilk akıllı köyü olan Vodafone Akıllı Köyün planlayıcısı ve uygulayıcısı olan kırsal kalkınma uzmanı Coşkun YILDIRIM tarafından, tarım ve gıdada gelecek vizyonu ne olacak, dünya geleceğe nasıl hazırlanıyor, ülkemizde çiftçilerimiz ve şirketler için tarımda hangi fırsatlar var ve bizler bu fırsatları nasıl değerlendirebiliriz sorularına cevap bulabileceğiniz bilgilendirme semineri düzenlenecektir. Seminerde ayrıca Aydın Koçarlı ilçesinde faaliyetlerine devam etmekte olan Vodafone Akıllı Köy hakkında katılımcılara bilgi verilecektir.
Katılımınızı bekler saygılar sunarız.
Akıllı Köy Nedir?
Geleneksel tarım yöntemlerini ileri teknolojinin olanaklarıyla birleştiren, üretimin verimini bilgi ve iletişim teknolojileriyle artırmayı ve üreticinin sosyal yaşam standartlarını nitelikli bilgiyle yükseltmeyi tek bir hedef haline getiren, yeni nesil kırsal yaşam modelidir.
Bu modelde, günümüzde ileri teknolojinin büyük yatırımcılara sağladığı olanaklar kırsalda tarım sektörü ile buluşuyor; küçük üreticilerin verim ve kârlılığının artırılması hedefleniyor; aile çiftçiliği teknolojik tarımla buluşuyor.
Hedef Kitle !
Üretim planlarını kendileri yapan ve kararlarını kendileri alan küçük aile çiftçileri.

 

  • Tarımda Gelecek Vizyonu ve Akıllı Köy Uygulamaları Semineri

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç