Saraybosna Helal Fuarı

• 15.08.2019

Sayın Üyemiz; TOBB’dan Odamıza intikal eden Saraybosna Helal Fuarı hakkındaki yazı aşağıdaki gibidir.

Bu sene ikincisi düzenlenecek olan Saraybosna Helal Fuarının, 26-28 Eylül 2019 tarihlerinde, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Sn. Sefik Dzaferovic'in himayelerinde, Bosna Bank International, İslam Kalkınma Bankası ve Bosna Hersek Hükümeti işbirliğinde Saraybosna'da gerçekleştirileceği bildirilmekte ve Türkiye'den helal ürün üreticileri Fuara katılmak üzere davet edilmektedir.
Fuara ilişkin detaylı bilgiye www.sarajevohalalfair.com linkinden ulaşılabilmektedir.

• Saraybosna Helal Fuarı