Venezuela’ da Yatırım İmkanları

  • 21.05.2019
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Venezuela Dış Ticaret ve Uluslararası Yatırım Bakanı Sn. Yomana Koteich ile bir görüşme gerçekleştirildiği, yapılan görüşmede Sn. Koteich'in, Türkiye başta olmak üzere, dost ülkelerin ekonomik işbirliği katkılarını daha da artırmalarını beklediklerini, bu işbirliği karşılığında kendilerinin de her zamankinden daha fazla teşvik ve fırsatlar sağlayacaklarını bildirmektedir.
Tarım-gıda, otomotiv, ormancılık, turizm ve tekstil başta olmak üzere öncelikli alanları belirlediklerini ve bu alanlarda Türk yatırımcılarla her türlü pazarlığa açık olduklarını ve firmalarımızın her bir talebi ile bizzat ilgilenileceğini ve üretimini durdurarak Venezuela'yı terk eden Goodyear firmasının fabrikasının Petlas ya da başka bir Türk firmasına verilebileceğini, büyük yatırımlarla yenilenmesine rağmen yeterince gemi trafiği sağlayamayan La Guaira Limanı'nda tamamen Türkiye'nin kontrolünde ve yönetiminde özel bir bölge tahsis edebileceğini, başta tekstil sektöründVenezuela’ da Yatırım İmkanlarıe olmak üzere atıl durumda olan bazı fabrikaların Türk firmalarına devredebileceğini, Türkiye'ye özel turizm bölgeleri ve/veya oteller tahsis edilebileceği belirtilmektedir. 

 

  • Venezuela’ da Yatırım İmkanları

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç