TOBB BİLECİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

  • 11.02.2019
  • BilecikTSO

 

DUYURU

TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba Günü 10:00-16:00 saatleri arasında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir. TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu  İcra Komitesine, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri arasından 9 asil 9 yedek üye seçilecektir. Seçimlerde oy kullanacak Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinden oluşan seçmen listesi aşağıda yer almaktadır.

NOT: Seçmen Listesi TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemine Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bilgileri eksiksiz olarak girilmiş üyeler esas alınarak hazırlanmıştır.

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇMEN LİSTESİ

SIRA NO

ADI SOYADI

ODA BORSA ADI

1

ELİF AŞKAR

BİLECİK TSO

2

SEMA ARITAŞ

BİLECİK TSO

3

NİLGÜN AYKAÇ

BİLECİK TSO

4

BEHTİYE MUYŞİN

BİLECİK TSO

5

ŞEBNEM TATAR

BİLECİK TSO

6

NİHAN ARIÇ

BİLECİK TSO

7

MÜLKİYE KELEMCİOĞLU

BİLECİK TSO

8

BAHRİYE KARAÇAYIR

BİLECİK TSO

9

FİRDES BİLGİN

BİLECİK TSO

10

BERİN PEKERSOY

BİLECİK TSO

11

GÖZDE ÖZ

BİLECİK TSO

12

KÜBRA EMİRLER

BİLECİK TSO

13

NEDİME FİLİZ EĞİLMEZ

BİLECİK TSO

14

HATİYE SEVTAP KARA

BİLECİK TSO

15

TUĞBA AKBAŞ İBİŞ

BİLECİK TSO

16

ŞERMİN KAHRAMAN

BİLECİK TSO

17

SERAP ÇUBUK

BİLECİK TSO

18

BENAN ŞAHİN

BİLECİK TSO

19

EMİNE YÜSÜKÇÜ CİHANGİRLİ

BİLECİK TSO

20

SEDA SELVİLER KARAKAŞ

BİLECİK TSO

21

PELİN BAŞDEMİR

BİLECİK TSO

22

SEMA YILDIRIM ÖZTORUN

BİLECİK TSO

23

FATMA YÜCEL

BİLECİK TSO

24

GÖNÜL KARAOĞLU

BİLECİK TSO

25

NERMİN ERÇOLAK

BİLECİK TSO

26

NUR ALÜN

BİLECİK TSO

27

ŞERİFE SUBAŞI

BİLECİK TSO

28

SEVGİ GÖNÜLLÜOĞLU

BİLECİK TSO

 

 

 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

SEÇMEN LİSTELERİNİN YAYIMLANMASI VE LİSTELERE İTİRAZ

1-Seçmen listelerinin yayımlandığı gün itibariyle iki işgünü içerisinde söz konusu listelere ilişkin yapılacak itirazlar, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından incelenir ve en geç iki işgünü içerisinde karara bağlanır ve bu kararlar Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilan yerlerinde asılmak suretiyle duyurulur. Bu kararlara ilan tarihinden itibaren iki işgünü içerisinde Merkez Seçim Kurulu nezdinde itiraz edilebilir. Merkez Seçim Kurulunun vereceği karar kesindir.

İL İCRA KURULU ADAYLIK BAŞVURUSU

1-Seçmen listesinde yer alan İl Kurulu üyelerinden, İl İcra Komitesi üyesi adayı olmak isteyenler, 11 Şubat 2019 tarihinden 22 Şubat 2019 tarihi mesai bitimine kadar Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına, bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile başvuracaktır. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, aday olabilme şartlarını taşıyan adaylara ilişkin gerekli bilgileri içeren liste 25 Şubat 2019 pazartesi günü mesai başlangıç saatinden itibaren Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında yer alan ilan yerlerinde asılmak ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesinde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

OY VERME İŞLEMİ

1- Oy verme işlemleri, gizli oy ve açık tasnif esaslarına göre yapılır.

2- Oylar, oy verenin kimliğinin Oda/Borsa veya bir başka resmi kuruluşça verilen belge ile ispat edilmesinden ve listedeki isminin karşısındaki yerin imzalanmasından sonra kullanılır.

3- Oylar, herhangi bir şekilde hazırlanmış oy pusulalarının, üzerinde seçimi yapacak Oda/Borsanın mührü bulunan ve oy verme sırasında verilecek tek tip zarflara konulması suretiyle kullanılır

4- İl İcra Komitesi üyeliği seçimi için doldurulacak oy pusulalarına oy kullanan kişi tarafından asıl ve yedek üye olarak seçilmek istenen adayların isimleri ayrı ayrı belirtilir.

5-Oy Pusulasında aday adlarının yanına sıra numarası konulmaz, konulmuş ise bunlar tercih sırasını göstermez.

6-Seçimde sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişi oy kullanabilecek olup vekaleten oy kullanılması mümkün değildir.

İL İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ SEÇİM SONUÇLARINA İLİŞKİN İTİRAZLARIN İNCELENMESİ

1- İl İcra Komitesi üyeliği seçim sonuçlarına itiraz süresi, seçim sonuçlarının ilanından itibaren bir iş günüdür.  

2- İl İcra Komitesi üyeliği seçimlerinin devamı sırasında yapılan işlemler ile ilan süresi içerisinde seçim sonuçlarına yapılacak itirazlar Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından aynı gün incelenir ve karara bağlanır. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun itiraz üzerine vereceği kararlar, seçim yerinde asılmak suretiyle bir tam iş günü ilan edilir. Bu kararlara karşı, ilan süresi içerisinde Merkez Seçim Kuruluna itiraz edilebilir. Merkez Seçim Kurulu itirazı iki işgünü içerisinde karara bağlar. Bu karar kesindir.

3- İtiraz süresinin geçmesi ve itirazların karara bağlanmasından sonraki gün, kesin sonuçlar seçim yerinde asılmak ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesinde yayımlanmak suretiyle bir tam iş günü ilan edilecektir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç