İSK-SODEX Fuarı Bilgilendirme

  • 11.12.2018
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun (18/05/2004 tarihli ve 5174 sayılı), 57 nci maddesine dayanılarak hazırlanan ve 12/02/2005 tarihli ve 25725 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği" uyarınca, sektör sorunlarının kapsamlı bir biçimde belirlenmesi, bu sorunlara uygun çözüm önerilerinin geliştirilmesi, bu önerilerin hükümete ve diğer ilgili kuruluşlara iletilmesi ve zamanında sonuçlandırılmasının sağlanması amacıyla, Birliğimiz şemsiyesi altında, 2006 yılında Türkiye Sektör Meclisleri oluşturulmuştur.
Bu çerçevede faaliyetlerine devam eden Türkiye İklimlendirme Meclisi, 02-05 Ekim 2019 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek "Uluslararası ısıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Yana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri ISK-SODEX 2019 Fuarı"nı desteklemeye yönelik mutat meclis toplantılarında karar almıştır. Söz konusu fuarın tanıtımı için TOBB bağlı ve muadil tüm ulusal ve uluslararası kurumlara bilgilendirme metni ektedir.
 

  • İSK-SODEX Fuarı Bilgilendirme

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç