Türkiye Bursları 2019 Yılı Planlaması

  • 10.12.2018
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; ülkemizin dünya ile ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda geliştirmekte olduğu ilişkilerin uluslararası öğrenciler tarafından da tesis edilecek bağlar ile güçlendirilmesi amacıyla yürütülen Türkiye Burslarının, ülkemizin hedefleri, kurumlarımızın talepleri, muhatap ülkelerin ihtiyaçları ve öğrencilerin beklentilerinin birlikte değerlendirildiği kapsamlı bir planlama süreciyle yürütülmekte olduğu belirtilmektedir.
Türkiye Bursları uygulamasının 2019 yılında bir adım öteye taşınabilmesi amacıyla TOBB’ un stratejik hedefler doğrultusunda işbirliği yürüttüğü ve/veya yürütmeyi planladığı alanlar ile ülkeler özelinde ülkemiz şirketlerinin yaptığı/yapmayı planladığı yatırımlara dair bilgiye, bu yatırımlar kapsamında ilgili ülkelerde karşılaşılan insan kaynağı ihtiyacı doğrultusunda burslandırma yapılmasında fayda görülen yükseköğrenim düzeyi ve eğitim alanlarına dair görüş ve değerlendirmelerimiz talep edilmektedir.
Görüş ve değerlendirmelerinizin 12 Aralık 2018 tarihine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr) iletilmesini rica ederiz.

 

 

  • Türkiye Bursları 2019 Yılı Planlaması

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç