53. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

• 28.03.2017

Bilecik Halk Kütüphanesi tarafından ''53. Kütüphane Haftası'' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Valimiz Süleyman Elban, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve daire müdürleri ile öğrenciler, Halk Kütüphanesinde ''Sessiz kitap okuma'' etkinliğine katıldı.

Bilecik Halk Kütüphanesi Müdürü Pınar Dengiz, ''53. Kütüphaneler Haftası'' programında, kütüphanenin bilgi, aydınlık, aydınlatan, aklı ve vicdanı büyüten, yeni yaşamlara açılan kapı, dünyayı değiştiren, yaşamlara dokunan, farklılığı kabul etmenin, hoşgörünün kaynağı ve bilginin kalesi olduğunu söyledi.

Program, geçen yıl ''7. masal anlatma'' yarışmasında birinci olan Gülnihal Karaca'nın ''Boncuklu kedi' masalını anlatması, çocuk bölümü öğrencileri arasında ve yetişkinlerde en çok kitap okuyanlara hediyeleri verilmesi, hattat ve kaligrafist sanatçısı Özdemir Şenova'nın ''Hüsn-i hat'' sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

• 53. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI